logomenu

Apputveckling

Vi utvecklar moderna appar åt både IOS och Android

Våra apputvecklare besitter den senaste kompetensen inom apputveckling och rekryteras från Sveriges bästa utbildningar inom programmering.

Exempel på våra Apputvecklingsprojekt

Folkes Biluthyrning

UX&UI Design, skräddarsydd webbapp och digital annonsering.

Place2place

Skräddarsydd e-handelsplattform med flertalet API:er och digital marknadsföring.

Företagarförbundet

Design och apputveckling med vidareutveckling långsiktigt.

Go Voiage

UX&UI Design och apputveckling för iOS och Android.

GydEd

Konsultuthyrning för UX&UI design och programmering

Simple Rolodex App

Apputveckling för iOS & Android.

Apputveckling med användarvänlighet och design i fokus

För att lyckas med en app behövs mer än duktiga apputvecklare som skapar appen. Vi arbetar internt med UX&UI designers som tar fram en användarvänlig och tilltalande design för appen du vill skapa. Vi utgår från din organisations grafiska profil och våra designers fokuserar på appens användarflöde. Användarvänlighet och designupplevelse sätts i fokus för att kunna skapa en app som era kunder och användare tilltalas av. Detta arbete arbetar sker iterativt under hela apputvecklingen och är en viktig del i att skapa och leverera kvalitet. Genom att anlita oss för apputveckling får ni en utvecklad app i den senaste tekniken med fokus på funktionalitet och kvalitet. Vi hjälper er från appidé till apputveckling och lansering av appen. För oss är en inkluderande projektprocess viktigt och du kan välja att anlita en apputvecklare på distans eller på plats av oss, alternativt att vi tar hand om hela projektet internt.

Utveckla app - så går processen till

Utan ordentlig planering och gediget förarbete kan kostnaderna för apputveckling snabbt dra iväg. Så jobbar inte vi. Vi är måna om att leverera en app av kvalitet till ett rimligt pris och hålla oss inom din budget. Därför tillämpar vi förstudier inför större apputvecklingsprojekt.

Det görs till fast pris och då fastställs följande:

  • En kravspecifikation för appen (vad som skall utvecklas).
  • En teknisk beskrivning av själva apputvecklingen (hur det skall utvecklas).
  • En tidsestimering av samtliga delar (hur mycket det kan kosta och hur lång tid det skulle ta).
  • En preliminär projektplan.
Kontakta oss för en förfrågan

Skapa en Android app och app för iOS

Vi använder de senaste ramverken för att utveckla appar. Det innebär att vi på ett smidigt sätt kan bygga en app som är kompatibel för både Android och iOS. Genom att låta våra apputvecklare skapa din app får du med andra ord två appar i ett projekt, vilket är både tids- och kostnadseffektivt. Vi är flexibla i vår apputveckling och i vissa fall kan det vara mer lämpligt att utveckla en "progressive web app" för din organisation. Det är en form av webbutveckling där hemsidan kan användas som en app i mobiler och surfplattor. Du kan läsa mer om vad vi erbjuder för typer av webbutveckling.
Läs mer om webbutveckling

Hitta apputvecklare bland Sveriges talanger inom programmering

På We Know IT anställer vi talanger från Sveriges bästa utbildningar och universitet. Vi rekryterar efter arbetsprover och kan därför stolt säga att vi har de främsta studentkonsulterna anställda hos oss. Om din organisation behöver hitta apputvecklare till ett projekt ni driver erbjuder vi smidig konsultuthyrning av våra apputvecklare. De kan på ett enkelt sätt jobba som apputvecklare på distans hos er alternativt på plats om ni finns i Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö/Lund, Umeå, Luleå eller i närheten. Fyll i vårt formulär och få kontakt med oss snabbt!

Kontakta oss

Skicka en förfrågan så hör vi av oss.