Information Vi har lanserat en ny hemsida! Upplever du några problem, var god kontakta hello@weknowit.se.

Information Vi har precis lanserat version 2.0 av vår hemsida!
      Upplever du några problem, var god kontakta       hello@weknowit.se.

Start
/
Tjänster
/
KONSULTUTHYRNING

Anlita konsulter inom tech

Vår konsultpool har en bredd av kompetenser från utveckling till design och dataanalys. Vi matchar en lämplig konsult för er!
Hur vi jobbar
Filosofin är enkel, tro och ta vara på drivet som ambitiösa juniora konsulter och studenter har. Genom oss har ni som bolag, stort eller litet, chansen att hyra konsulter inom utveckling, design, management och marknadsföring. De är eftertraktade, skarpa och har ett driv som ni kommer ha svårt att hitta någon annanstans.

Vi matchar ert behov med en komplett konsult, på deltid eller heltid. Tillsammans tar vi fram ett unikt upplägg i relation till era mål. Våra konsulter kan jobba remote eller på plats i Stockholm eller Göteborg. Gäller uppdraget på deltid Hybrida uppdrag fungerar också och vi ser till att kommunikation och leverans fungerar sömlöst. 

Våra andra tjänster

Utveckling & Teknologi

Vi utvecklar och vidareutvecklar hemsidor, mobilappar och system med kompetens inom frontend, backend, databashantering, hosting och support. Låt oss skapa en plattform med kvalitet! 

Design & Marknadsföring

Ta verksamheten till nya höjder med en passande grafisk profil, användarvänlig design och marknadsföringsaktiviteter som genererar trafik, varumärkesmedvetenhet och konverteringar.

Vad kan vi göra för er?

Get in touch
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved