Design

Här hittar ni alla våra designtjänster. Vi jobbar holistiskt på alla våra projekt och vanligtvis används flera tjänster för ett uppdrag. Läs mer och kontakta oss för ett kostnadsfritt möte!
Skicka mötesförfrågan
Webb & Appdesign
Läs mer
Designprototyp
Läs mer
User Experience Design
Läs mer
Grafisk design
Läs mer

Webbdesign & Appdesign

Vi erbjuder webbdesign och appdesign inför utveckling av hemsidor och mobilappar. Vårt fokus är på att designa en snygg och användarvänlig hemsida eller app som förstärker ert varumärke.

Användare är mer benägna att spendera tid på en app eller hemsida som är visuellt tilltalande och användarvänlig. Genom att lägga resurser på en genomtänkt webbdesign eller appdesign genereras fler och nöjdare kunder. Kontakta oss genom formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt möte.

Designprototyp

Visualisera er idé med en interaktiv designprototyp! Att förstå hur er digitala produkt kommer att fungera innan den byggs är avgörande för en kostnadseffektiv process. Vi skapar en interaktiv prototyp över er hemsida, system eller mobilapp som ger er överblick och underlag för investerare.

Grafisk Design

Behöver ni en makeover eller kanske är i uppstarten av ett nystartat företag? Vi kan hjälpa er att skapa eller förbättra ert grafiska material – allt ifrån logotyper, reklammaterial till förpackningsdesign. 

En välutformad grafisk design hjälper till att kommunicera budskap på ett tydligt och effektivt sätt. Vårt mål är att leverera grafisk design som bidrar till att ert företag når sina mål och bygger starka relationer till era kunder.

User Experience Design

Bakom varje snygg webbdesign och appdesign finns ett strategiskt arbete som ger användaren den bästa upplevelsen på er hemsida eller app. User Experience Design (UX design) fokuserar på användarnas behov och processen används för att skapa en kostnadseffektiv design. 

Inför varje projekt inom utveckling av hemsidor eller appar tar vi tillsammans fram flöden över plattformen. På så sätt ser vi till att allt innehåll finns, att det blir optimalt strukturerat och att slutresultatet blir användarvänligt och säljande. 

Vi förverkligar er vision

Kreativt skapande ligger till grunden för en visuellt tilltalande plattform. Men i vår grund är också användaren i centralt fokus. Vi har användarvänlighet, användarflöden, sidstruktur och uppbyggnad i åtanke i allt vi skapar. 

Tillsammans med er går vi igenom mål, innehåll och funktioner, för att sedan skapa en design som är visuellt tilltalande och sätter användaren i fokus. Hos oss konkretiseras visioner och med hjälp av designprototyper hålls kostnaderna nere, fram tills vi är säkra på att det är go time för utveckling.

Snacka?

Är du sugen på en kopp kaffe och en möjlighet att prata affärer, bli en del av vårt team eller bara säga hej? Vi är alltid glada att träffa dig! Kontakta oss och låt oss ta en kaffepaus tillsammans medan vi utforskar möjligheterna som väntar.
Start Your Project
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved