Integritetspolicy & Cookies

Senast uppdaterad: 2023-05-26.
Vår integritets- och cookie policy innehåller information om din personliga data och vi uppmuntrar till att läsa den noggrant. 

Integritetspolicy

Vi på We Know IT uppskattar att du visar intresse för oss och att du besöker www.weknowit.se (”webbplatsen”). Vi bryr oss om din integritet och vill informera dig om hur vi kan komma att behandla dina personuppgifter. Vi följer lagarna om hur dina personuppgifter får behandlas - däribland dataskyddsförordningen (även kallad GDPR), dataskyddslagen och annan tillämplig lag.

Syftet med integritetspolicyn är:

1. Förklara hur vi använder den information som du delar med oss för att vi ska kunna erbjuda dig våra tjänster, t.ex. när du kontaktat oss via vårt kontaktformulär.
2. Säkerställa att du förstår vilken information vi samlar in och vad vi gör – respektive inte gör – med den, samt
3. Hålla oss ansvariga för att skydda dina rättigheter och din integritet i enlighet med denna informationsskrift.

Vilka personuppgifter vi samlar in och hur

Vi samlar in personuppgifter om dig när du lämnar information på vår hemsida genom vårt kontaktformulär eller tar kontakt med oss. Det innefattar flera eller samtliga av följande uppgifter:

- Namn
- Telefonnummer
- E-postadresser
- Företag
- Geografisk plats
- Ditt meddelande och informationen du delger oss

När du besöker vår hemsida samlar vi också in icke-personlig information som görs tillgänglig via din webbläsare vid besök på webbplatsen. Det innefattar t.ex. IP-adress, språkinställning, geografisk data, datum och tid samt cookies. De flesta cookies och liknande teknik samlar endast in avidentifierade uppgifter, som hur du kommer till vår webbplats eller din position.

Ändamålet för behandling av personuppgifter

Vi samlar in och lagrar dina personuppgifter och icke-personlig information för att uppfylla ditt behov av kontakten med oss. Det innefattar underlag för att ge dig ett erbjudande, för att vi ska kunna ta kontakt med dig och för att vi ska kunna registrera dig som kund hos oss.

Vilka vi delar din data med

Vi använder oss av tredjepartsleverantörer i vår verksamhet för att på ett effektivt sätt kunna driva We Know IT. Din data delas med följande parter internt och externt:

- Anställda på We Know IT
- Vår e-postleverantör och analysverktyg Google
- Marknadsföring och analysverktyg Facebook
- Vår interna kommunikationskanal Slack
- Intern projekthantering Monday
- Offert-, bokförings- och faktureringssystem Visma Spcs
- Hantering och backup av vår webbplats och server Loopia
- Integrering av förfrågningar, mail och interna kanaler genom Zapier

Var och hur länge vi sparar din data

We Know IT sparar dina personuppgifter så länge som:

- De är nödvändiga för att kunna uppfylla de ändamål som de behandlas för,
- Det krävs enligt gällande lag eller
- Det krävs för att fastställa, göra gällande eller försvara rättsliga anspråk.

Vad gäller dina kontaktuppgifter behåller vi dessa så länge vi har kontakt med dig. Om du inte har kontaktat oss på fem sammanhängande år raderar vi dina personuppgifter när den tiden har löpt ut. Dina person- och kontaktuppgifter sparas i de system och hos de leverantörer som vi använder.
Tveka inte att höra av dig om du vill få mer information om hur länge vi sparar dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Som besökare på vår webbplats har du enligt lag rättigheter kring dina personuppgifter. Det innefattar följande:

- Begäran om radering eller korrigering av uppgifter.
- Begäran om att få tillgång till vilka personuppgifter som We Know IT behandlar.
- Begäran om överföring av data till en annan part (rätten till portabilitet).
- Du måste ge samtycke för att vi ska få använda din data.

Ändringar i vår integritetspolicy

Denna sekretesspolicy kan ändras i linje med lagstiftning eller branschens utveckling. Vi kommer inte uttryckligen att informera våra kunder eller webbplatsanvändare om dessa ändringar. Istället rekommenderar vi att du kollar denna sida ibland för eventuella policyändringar.

Information om cookieanvändning

Vår webbplats använder cookies för att erbjuda dig en bättre användarupplevelse och för att förbättra våra webbsidor och tjänster. En cookie är en textfil som placeras på din hårddisk och som normalt används för att förbättra webbplatsen för användaren, till exempel för att per automatik kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål och val.

Cookies gör bland annat att vår webbserver känner igen dig och automatiskt tar fram de uppgifter du registrerat tidigare så att du slipper ange dem igen, vilket sparar tid och ger bättre funktionalitet samt en smidigare användarupplevelse. Det används också för spårning i form av hur du beter dig på hemsidan och för marknadsföring av We Know IT. Om du inte accepterar cookies kommer funktionalitet i form av kontaktmöjligheter att försvinna.

Kontaktinformation

Om du önskar att komma i kontakt med ansvariga för behandling av personuppgifter på We Know IT finns följande alternativ:

Mail: hello@weknowit.se
Adress: Kungsgatan 64, 111 22 Stockholm
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved