We Know IT – unga och drivna talanger

Vi är IT-konsultbolaget som satsar på studerande och nyexade talanger med höga ambitioner och drivkrafter.

​Mål, vision & sådant gött

Vårt mål är att vara det självklara valet för studenter att starta sin karriär på, och det självklara valet för företag som behöver motiverad och innovativ kompetens. Det är inte alla som får chansen att jobba med morgondagens skarpaste konsulter. Vi får det varje dag, och du som kund eller samarbetspartner får stora möjligheter genom att välja oss.

Perks of being a WKITare​

På We Know IT får man chansen att utvecklas både personligt, men framför allt i sin roll och kompetens. Våra konsulter och anställda har frihet att ta egna initiativ, eget ansvar och har dessutom möjligheten att jobba helt remote. 

Hos oss får man jobba med andra innovativa och drivna unga talanger inom flera områden. Det vi alla har gemensamt är att vi älskar tech och viljan att växa tillsammans. 

Vi är hela Sveriges talangfabrik

Vi är inte som alla andra. Vi anställer de *klichévarning (men sanning)* mest drivna, motiverade och nybakade (även om de inte är klara i ugnen än) talangerna i Sverige. Studenterna, och de nyexade, som är mer taggade än någon annan att programmera, designa, marknadsföra och projektleda. När andra letar efter erfarenhet letar vi efter motivationen.
Sök jobb hos oss
Har du en idé?
Berätta mer!
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved