Kontakta oss

Varför We Know IT?

Vi är IT-konsultbolaget som satsar på studerande och nyexade talanger med höga ambitioner och drivkrafter. Experter på utveckling, design och digital strategi, We Know IT helt enkelt.

​Mål, vision & sådant gött

Vårt mål är att vara det självklara valet för studenter att starta sin karriär på, och det självklara valet för företag som behöver motiverad och innovativ kompetens. Det är inte alla som får chansen att jobba med morgondagens skarpaste konsulter. Vi får det varje dag, och du som kund eller samarbetspartner får stora möjligheter genom att välja oss.

Vi vill ha kul på vägen och leverera över förväntan så ofta som möjligt. Det gör vi genom att vara lyhörda, ha öppen kommunikation och starka relationer. Vi ger våra WKITare frihet och tror på varje persons förmåga att lösa utmaningar på bästa sätt. Dessutom är vi helt digitala, vilket möjliggör för oss att knyta kontakter runt om i hela Sverige. Vi värdesätter att ge frihet åt våra konsulter och att hjälpa dem uppnå sina mål i början på karriären.
  • anställda
    60+
  • Levererade projekt/år
    100+
  • tech
    100%
Har du en idé?
Berätta mer!

Tjänster

Se mer

We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB