Kontakta oss

Bli en del av vår framgångssaga.

Vi söker alltid efter duktiga talanger, vare sig du söker heltid, deltid eller frilansarbete.

Lediga tjänster

Utvecklas på We Know IT

Vårt mål är att vara det självklara valet för studenter och talanger att starta sin karriär på, och det självklara valet för företag som behöver motiverad och innovativ kompetens. Det är inte alla som får chansen att jobba med morgondagens skarpaste IT-profiler.

01

Hela Sveriges talangfabrik

Vi är inte som alla andra. Vi anställer de *klichévarning (men sanning)* mest drivna, motiverade och nybakade (även om de inte är klara i ugnen än) talangerna i Sverige. Studenterna, och de nyexade, som är mer taggade än någon annan att programmera, designa, marknadsföra och projektleda. När andra letar efter erfarenhet letar vi efter motivationen.

02

Perks hos We Know IT

På We Know IT får man chansen att utvecklas både personligt, men framför allt i sin roll och kompetens. Våra konsulter och anställda har frihet att ta egna initiativ, eget ansvar och har dessutom stora möjligheter att jobba helt remote. Det perfekta jobbet för dig som fortfarande studerar.

Hos oss får man jobba med andra innovativa och drivna unga talanger inom flera områden. Det vi alla har gemensamt är att vi älskar tech och viljan att växa och lära oss tillsammans.

03

Karriärutveckling

På We Know IT tror vi på att investera i våra medarbetare. Hos oss är din karriär mer än bara ett jobb – det är en resa av ständig utveckling och tillväxt. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där dina idéer och ambitioner uppmuntras och värderas. Vi tror på att praktisk erfarenhet är det bästa lärandet, och i spännande projekt ger vi dig verktygen för att nå din fulla potential. Bli en del av vårt team och forma framtiden med oss – din karriär, din framgång, vårt gemensamma mål.
Skicka in en spontanansökan!
Vi uppmuntrar dig att skicka in en spontanansökan om du är intresserad av att bli en del av vårt team. Hos oss ser vi på spontanansökningar som ett sätt för dig att visa ditt intresse för vårt företag, även om vi för tillfället kanske inte har specifika tjänster öppna.

Din ansökan kommer att granskas noggrant, och om den matchar våra framtida behov kommer vi att höra av oss. Vi värdesätter engagemang och passion för det vi gör, och vi ser fram emot att lära känna dig och ditt professionella intresse.
hello@weknowit.se
Recruitment form

Tjänster

Se mer

We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB