logomenu

Om oss

Vi samlar Sveriges främsta talanger inom IT

Läs mer om We Know IT

Vilka är vi?

We Know IT grundades 2008 och var länge ett helt studentdrivet företag inom IT. Idag har vi både studentkonsulter och nyexaminerade konsulter som rekryteras från Sveriges bästa utbildningar. Vår vision är att anlita de främsta talangerna inom programmering, digital design, digital marknadsföring och projektledning. Vi är en karriärkatalysator som levererar projekt av hög kvalitet till olika typer av organisationer runt om i Sverige. Hos oss kan du dela med dig av dina och din verksamhets idéer kring hemsidor, appar och design så ser vi till att skapa ett projekt som uppfyller dina förväntningar. Våra kunder är allt från nystartade startups till större företag, offentliga verksamheter och föreningar. Nyfiken?Bli en av ossSe våra tjänster

Vad säger våra kollegor?

Vi är stolta över att ha kollegor som trivs här på We Know IT.
Utvecklare, Mediateknik LiU
Iris Kotsinas
“We Know IT är en superkul utmaning att ta sig an vid sidan av studierna och ger en rolig inblick i konsultyrket!”
Utvecklare, Datateknik LiU
Jakob Sjöqvist
“Att få vara en del av ett så stort projekt under studietiden är extremt lärorikt och få förunnat.”
Digital Strateg , INDEK Umeå universitet
Indra Hansson
“Att få vara en del av att implementera ett helt nytt affärsområde och att utforma digitala marknadsföringsstrategier baserat på datainsikter kombinerat med kundens affärsstrategi är en unik möjlighet som We Know IT möjliggjort för mig och andra unga talanger. ”
UX& UI designer, Teknisk Design Chalmers
Clara Heldtander
“På We Know IT får jag implementera den kunskap jag får från Chalmers, utmanas till att utveckla den ytterligare och samla unika erfarenheter inför arbetslivet. Att få upptäcka rymden av designarbete innan examen är oslagbart. ”
Regionchef, Mediateknik KTH
Mahmoud Sherzad
"We Know IT har gett mig den unika chansen att, under min studietid, samla på mig ovärderliga arbetserfarenheter kring att förvandla en idé från en kund till en komplett digital produkt."

Ledningsgruppen

Daniel Erkas
Daniel Erkas
Företagsekonomi, Södertörns Högskola
Som VD för We Know IT arbetar jag med strategiska frågor kopplade till tillväxt och utveckling av företaget. Jag har en bakgrund från startup-världen och har sedan gymnasiet drivit och utvecklat flera olika bolag. För att få utlopp för min nyfikenhet har jag även en företagsekonomisk utbildning från Södertörns Högskola med spetskompetens inom entreprenörskap och innovation. Tillsammans med min ledningsgrupp kommer vi sträva efter att fortsätta leverera innovation och kvalité.
Lina Ward
Lina Ward
Strategisk kommunikation, Lunds Universitet
Som CMO på We Know IT ansvarar jag för all marknadsföring gentemot våra intressenter. Det innebär marknadsföringsstrategi för att utveckla varumärket och försäljningen på kort och lång sikt samt taktiker för att nå vår målgrupp och kunder. Jag har också övergripande ansvar för vår tjänst Digital Strategi som vi erbjuder. Jag och ledningsgruppen ämnar till att utveckla We Know IT genom att erbjuda tjänster av hög kvalitet och skapa ett starkt varumärke på marknaden.
Kevin Pärni
Kevin Pärni
Företagsekonomi, Södertörns högskola
Med min bakgrund från företagsekonomi och erfarenhet från Key Account Management vill jag i rollen som försäljningschef på We Know IT implementera ett starkt kundfokus och professionella försäljnings-processer, där vi genom agila och dynamiska processer kan utlova en bra leverans. Min vision är att potentiella kunder och partners till oss blir långsiktiga samarbeten. Tillsammans med vår ledningsgrupp och våra talanger vill vi erbjuda innovativa och kvalitativa lösningar och projekt till alla som söker sig till oss. Hör gärna av er!
Mahmoud Sherzad
Mahmoud Sherzad
Civilingenjör Medieteknik, KTH
Som Head of IT jobbar jag med verksamhetsutveckling ur ett tekniskt perspektiv. Jag sätter grundläggande rutiner för hur produkterna ska utvecklas effektivt. Sätter riktlinjerna för hur företaget ska kvalitetssäkra och testa produkterna innan leverans. Mitt mål är att se till att alla klienter får snabba leveranser och robusta applikationer.
Liv Vänehem
Liv Vänehem
Beteendevetenskap med inriktning mot IT-miljöer, Umeå Universitet
I min utbildning studerar jag den teknikanvändande människan i ett organisatoriskt och samhälleligt perspektiv, kunskaper jag får omsätta och utveckla i mitt arbete som HR- och personalansvarig. Jag arbetar för att samla Sveriges främsta talanger inom IT, vilket innefattar strategisk utveckling av organisation samt hantering av personal och rekrytering.
Julia Jönmark
Julia Jönmark
Informationsteknik, Chalmers
I min roll som regionchef för Göteborgsregionen ser jag till att era idéer och visioner blir till verklighet. Teamet på We Know IT består av skickliga och drivna webbutvecklare, apputvecklare och UX/UI-designers från Sveriges främsta universitet som kan skräddarsy högkvalitativa och innovativa IT-lösningar för er verksamhet. Med ett team av IT-konsulter i Göteborg och andra delar av Sverige erbjuder vi digitala lösningar till branschens bästa pris. Låter det intressant? Hör då gärna av dig till mig så tar vi första steget mot ett lyckat samarbete!
Sofia Lindeberg
Sofia Lindeberg
Ekonomi & IT, SU
Som regionchef i Stockholm är jag länken mellan de som har en idé och de som kan förverkliga den. Tillsammans med skickliga och drivna IT-konsulter i Stockholm och i andra delar av Sverige är mitt mål att överträffa era förväntningar varje gång. Behöver ni hjälp med en hemsida, apputveckling eller om du eller ditt företag har en idé för ett IT-projekt, tveka inte att höra av er så pratar vi vidare!
Vera Gerendas
Vera Gerendas
Industriell Ekonomi, Umeå Uni.
I rollen som Regionchef för We Know IT är jag länken mellan er och våra professionella IT-konsulter i Umeå. Vi ser till att era idéer blir verklighet. Hur då? Jo, med hjälp av våra fantastiska studentkonsulter bestående av skickliga app- och webbutvecklare samt UX/UI-designers från Umeå och andra universitet runt om i hela Sverige. Behöver du hjälp med en hemsida, apputveckling eller IT- konsulter på era projekt i Umeå / Norrland ? Tveka inte att ringa eller mejla mig så tar vi det därifrån!
Axel Falk
Axel Falk
Industriell Ekonomi, LiU
Som regionchef vill jag tillsammans med er och våra IT-konsulter i Östergötland skapa verklighet av idéer. Vi har ett stort team av vassa studentkonsulter i Östergötland redo att hjälpa er att bygga en app, hemsida eller att ta fram andra IT-lösningar. Min utbildning i Industriell Ekonomi på Linköpings Universitet ger mig en hög teknisk förståelse samtidigt som jag har erfarenhet av projektledning. Jag värdesätter ett nära arbete med kund och att gemensamt arbeta fram den tjänst eller produkt som möter era behov. Har ni en idé? Ring eller maila så hjälper vi er att realisera den!
Isabelle Nyström
Isabelle Nyström
Systemvetenskap, LTH
Mitt uppdrag är att vara länken mellan er och våra fantastiska IT-konsulter och se till att alla parter är så nöjda som möjligt. Denna tjänst ger mig en fantastisk chans att tillämpa min bakgrund från min utbildning i Systemvetenskap på Lunds Universitet och utveckla mina kunskaper inom projektledning, IT, personalfrågor och marknadsföring. I regionen Skåne har vi ett riktigt skarpt team av IT-konsulter som står redo att skapa hemsidor, appar och andra IT-projekt. Hör gärna av er till mig om ni har några funderingar angående We Know IT eller om tjänsterna som vi erbjuder.

Möt våra konsulter

Välj en plats på kartan

Kontakta oss

Skicka en förfrågan så hör vi av oss.