Kontakta oss

Frilansande Fullstackutvecklare

Vill du jobba med utveckling av hemsidor och appar? Då är We Know IT kanske rätt ställe för dig. Vi erbjuder ett flexibelt jobb på distans där du får sitta på olika typer av uppdrag och projekt inom webb-, app-, och systemutveckling.

Om rollen 💡

Vi på We Know IT söker alltid duktiga IT-profiler, just nu är vi ute efter mer erfarna fullstackutvecklare för kommande frilansuppdrag. I denna roll kommer du att vara en viktig del av vårt team och arbeta med en varierad portfölj av projekt inom app- (mobil & webb) och systemutveckling för våra företagskunder. Du kommer att samarbeta tätt med projektledare, designers och andra utvecklare för att säkerställa leveranser av hög kvalitet. Hos oss får du möjlighet att specialisera dig inom ditt favoritprogrammeringsspråk och ramverk, samt att bredda din tekniska kompetens.

Vi söker dig som har en stark teknisk bakgrund och en passion för utveckling. Du har ett gediget intresse för att hålla dig uppdaterad med de senaste teknologier och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Du är kommunikativ och har förmågan att samarbeta effektivt i team, samtidigt som du kan ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Krav 🤙

• Minst 3 års erfarenhet inom fullstackprogrammering.
• Gedigen arbetslivserfarenhet som utvecklare.
• Djupgående kunskaper inom fullstackutveckling och språk/ramverk .NET, C#, JavaScript, Flutter, React.js, Node.js osv.
• Relevant akademisk utbildning, helst MSc/BSc.
• Förmåga att omvandla användar- och kundkrav till tekniska lösningar.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Meriterande 🎖️

• Erfarenhet som tech lead eller projektledning.
• Kunskaper inom Google Cloud Platform, AWS eller liknande cloudlösningar.
• Erfarenhet från startup eller scaleup-bolag.
• Erfarenhet av agila arbetsprocesser.

Om oss 🚀

We Know IT är en innovativ digital byrå grundad 2008, specialiserad på webb- och apputveckling, UX/UI-design, digital marknadsföring, hosting och förvaltning. Med över 1000 framgångsrika projekt kombinerar vi senior kompetens med unga IT-talanger från Sveriges främsta universitet. We Know IT erbjuder innovativa, prisvärda lösningar och långsiktiga samarbeten, och har arbetat med kunder från startups till börsnoterade företag.
Ansök nu!
Har du några frågor?
hr@weknowit.se
Job Ads form

Tjänster

Se mer

We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB