Apputveckling

Vi erbjuder apputveckling och appdesign till bra pris och med hög kvalitet. Vi har erfranehet av att bygga appar för internt bruk i organisationer, mobilspel och för konsumenter. Anlita oss för att skapa appen som ni önskar!
Skicka mötesföfrågan

Appdesign & kostnadseffektivitet

Med hjälp av en appdesign får ni enkelt en överblick över appens sidor, funktioner och utseende. Vi inleder därför alla projekt inom apputveckling med att designa ett flöde som vi tillsammans kan justera tills designen är enligt er vision. I det här skedet kan vi enkelt ta fram olika förslag, använda olika färger och strukturer samt se till att hela appens innehåll kommer med.

Hos We Know IT får ni apputveckling till ett bra timpris och vi jobbar kostnadseffektivt genom att först lägga tid på att designa appen. Det är komplex utveckling att bygga appar och vi är måna om att hålla kostnaderna nere för er som kund.
apputveckling

Team med erfarenhet av applansering

Apputveckling är en liten del i att gå från idé till applansering. Våra team och projektledare har den erfarenhet som krävs för att bygga appar som godkänns och publiceras på App store och Google play store. Vi hjälper er med de konton och dokument som behövs för att få appen lanserad.

För oss är det viktigt med långsiktiga samarbeten och partnerskap. Därför får ni team med kompetens inom både appdesign, apputveckling och lansering. Vi är både bollplank och leverantör när det kommer till affärsidé, projektledning, nödvändiga funktioner, användarvänlighet med mera.

Apputveckling för iOS och Android

Vi ser till att appen kan lanseras för både iOS och Android. Genom att bygga appen i det gemensamma ramverket React Native kan vi erbjuda en prisvärd apputveckling och en välfungerande app oavsett smartphone.

Oavsett om ni är i idéstadiet av en app eller har påbörjat en appdesign eller apputveckling är vi redo att stötta upp och jobba tillsammans. Vi har utvecklat appar i 10 år och blev branschvinnare förra året. Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte så ser vi till att skapa en app enligt er vision tillsammans!


Kontakta oss

Relaterade tjänster

Snacka?

Är du sugen på en kopp kaffe och en möjlighet att prata affärer, bli en del av vårt team eller bara säga hej? Vi är alltid glada att träffa dig! Kontakta oss och låt oss ta en kaffepaus tillsammans medan vi utforskar möjligheterna som väntar.
Start Your Project
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved
arrow-right