Kontakta oss

World Hidden Cash.

Tillsammans med Hidden Cash Limited har vi designat, utvecklat och lanserat en AR spel! World Hidden Cash är det GPS-baserade mobilspelet där du som användare letar efter skatter fyllda med pengar du tjänar in på riktigt. Spelet lanserades i maj 2023 och vi jobbar kontinuerligt vidare med vidareutveckling och global marknadsföring.
Besök World Hidden Cash
Mobilspel

Brief

Hidden Cash Limited hade en vision om ett mobilspel som skulle kunna spelas världen över. Designen skulle vara inspirerad av klassisk skattjakt, men tydligt visa gator och vägar. Eftersom spelet skulle baseras på GPS behövdes tydliga designkomponenter som hjälper användaren att förstå var hen befinner sig och var skatterna ligger.

Skatterna i spelet skulle innehålla olika summor som skulle sparas i användarens profil. När en summa på 15 dollar hittats skulle användaren kunna betala ut det till sig själv via Paypal. Spelet behövde vara enkelt och användarvänligt eftersom det skulle vara tillgängligt över hela världen.
Teknologier
Unity
C#
.NET
Unity Ads
Adobe CC
Leverans
Mobilspel
Intäktsgenerering
Reklam
"Det har varit en fröjd att få arbeta tillsammans med ett så duktigt och engagerat team som We Know IT både kring utveckling och marknadsföring. När problem har uppstått har de analyserats och åtgärdats snabbt och gett en "lessons learned" process. Flera kreativa förslag har förbättrat och förändrat vår grafiska profil samt funktioner i applikationen. Leverans skedde på överenskommet leveransdatum inom angivet kostnadsförslag. Annonskampanjerna har varit prisvärda och effektiva. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete!"
THOMAS, GRUNDARE AV HIDDEN CASH LIMITED

Resultat

Teamet har bestått av speldesigner och spelutvecklare som designat, utvecklat, testat och lanserat appen. Designen har en robust känsla och är lätt att förstå kopplat till verkligheten med hjälp av Google maps som är integrerat. Skattkistorna sätts ut med hjälp av API:er och har olika randomiserade värden. Värdena kan dock kontrolleras från spelets backend för att framåt kunna skapa unika skatter i marknadsföringssammanhang.

Skatterna finansieras genom annonser via Unity Ads och Hidden Cash Limited väljer även att skänka en summa för varje öppnad skatt till välgörenhet. Vi har parallellt med utvecklingen även börjat marknadsföra spelet på sociala medier och från lansering kört betalda kampanjer globalt. We Know IT designar, utvecklar och tar fram material till spelet och marknadsföringen, samt sätter strategi, planer och följer upp resultatet. Vi är ett team med Hidden Cash Limited och det är vi väldigt stolta över!
  • Googles startsida
    20 sökord
  • Ökad trafik på 6 månader
    +50%
  • Konverteringsgrad
    >15%

Vad kan vi göra för dig?

Vi hjälper med att förverkliga er idé och förbättra er digitala närvaro. Låt oss skapa framtiden tillsammans!

Tjänster

Se mer

We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB