Kontakta oss

Vernivia.

Pharmiva och deras nya produkt Vernivia – en vaginal mousse för behandling av bakteriell vaginos – var i behov av expressivitet och slagkraftighet inför sin lansering hösten 2021. Deras mål var att ta över marknaden och att skapa medvetenhet, bekvämlighet och självförtroende hos kvinnor.
Besök Vernivia
Webbsida

Brief

Vernivia var på jakt efter en IT-leverantör som kunde utveckla och administrera deras hemsida samt hjälpa till med sökoptimering och Google Ads inför deras lansering av en helt ny produkt och varumärke. Känslan i den grafiska profilen och den visuella identiteten var extra viktig då produkten kan kännas skamfull bland unga kvinnor. De ville att hemsidan skulle utvecklas i Wordpress för att kunna göra enklare redigering på egen hand och ha en skalbar lösning.

Inför uppdraget gjordes en gedigen designbrief, sökordsanalys och omvärldsanalys för att få inspiration och hitta rätt från början. Vi tog fram en strategi för att maximera synligheten på Google och snabbt driva konverteringar och bygga varumärket.

Teknologier
wordpress
php
google ads
woocommerce
google analytics
google tag manager
elementor
Leverans
Hemsida med anpassade funktionaliteter
Löpande marknadsföring
"We Know IT har med stor flexibilitet och kunnande hjälpt oss med allt ifrån design och utveckling av vår nya hemsidan, till SEM & SEO. Det har verkligen varit roligt och givande att jobba med ett så ungt och framåt team!"
Marie, Brand Manager Vernivia

Resultat

Resultatet är en väloptimerad hemsida som Vernivias medarbetare enkelt kan administrera över själva. Designen är inspirerad av mod, självförtroende och med kvinnors hälsa i fokus. Idag driver hemsidan trafik som söker både information om ämnet, personal från sjukvården och de som önskar handla produkten. Vi har i etapper vidareutvecklat hemsidan och gjort förändringar i designen i takt med att varumärket växer.

Det finns funktionaliteter i form av kontaktformulär, tester, inlogg till specifika delar av hemsidan och blogg bland annat. We Know IT agerar leverantör för både förändringar i utveckling, design och digital marknadsföring. Hittills har vi uppnått framgångsrika resultat och vi ser fram emot att följa med på Vernivias tillväxtresa.
  • Googles startsida
    20 sökord
  • Ökad trafik på 6 månader
    +50%
  • Konverteringsgrad
    >15%

Vad kan vi göra för dig?

Vi hjälper med att förverkliga er idé och förbättra er digitala närvaro. Låt oss skapa framtiden tillsammans!

Tjänster

Se mer

We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB