Kontakta oss

Folkes Biluthyrning.

Folkes Biluthyrning har hyrt ut fordon i Lund med omnejd sedan 80-talet. I nästan 40 år fungerade bokning och administration analogt. We Know IT har sedan 2019 digitaliserat verksamheten för att ge gänget på Folkes och deras kunder effektiv och flexibel bokningshantering. Idag jobbar vi tätt tillsammans med löpande utveckling och digital marknadsföring.
Besök Folkes Biluthyrning
WEBBSIDA & BOKNINGSSYSTEM

Brief

Biluthyrningen sköttes manuellt och den digitala närvaron för Folkes Biluthyrning var låg. De hade insett kraften som finns i det digitala och behövde en ny uppdaterad hemsida, ett nytt smidigare bokningssystem och administrationssystem samt hjälp för att synas bättre digitalt. Vi på We Know IT behövde ta fram systemskisser för processen kring uthyrning av bilar. Skisserna behövde innefatta automatisering av processer, bokningar och kunddata i olika system och databaser.

Vi tog också fram en ny användarvänlig design till hemsidan som gjorde vägen till bokning kortare för användaren. Uppdraget med en hemsida och två olika system blev stort och omfattande. Inom plattformarna finns integrationer som förenklar bokningen för kunder och arbetet för bolaget. Samtidigt behövde systemen byggas på ett användarvänligt sätt så att personalen på Folkes biluthyrning enkelt skulle kunna administrera hemsidan och arbetet internt.
Teknologier
react.js
firebase
google ads
Leverans
Webbsida
E-handel
Adminpanel

Resultat

We Know IT har agerat IT-avdelning åt Folkes Biluthyrning och levererat en hemsida, ett bokningssystem och ett internt administrationssystem. Plattformen och systemen är utvecklade i React.js och använder Firebase för hosting, databas och cloudfunktioner.

Tack vare digitaliseringen av verksamheten är det administrativa arbetet mer kostnads- och tidseffektivt. Dessutom finns idag mer data över kunder, bokningar och resultat som Folkes biluthyrning kan använda för att få verksamheten att växa ytterligare. De automatiseringar som är utvecklade och integrerade i systemen har också förbättrat och förenklat kommunikationen med kunder, samtidigt som kundkapaciteten blivit högre.

Parallellt har vi jobbat med digital marknadsföring i form av Google Ads. Det är en insats som har genererat bättre synlighet, fler kunder och ett starkare varumärke.
  • Googles startsida
    20 sökord
  • Ökad trafik på 6 månader
    +50%
  • Konverteringsgrad
    >15%

Vad kan vi göra för dig?

Vi hjälper med att förverkliga er idé och förbättra er digitala närvaro. Låt oss skapa framtiden tillsammans!

Tjänster

Se mer

We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB