Kontakta oss

Boujt.

Boujt, barn- och ungdomsjour på teckenspråk, ger stöd till döva och hörselskadade utanför skoltid. En viktig del i deras verksamhet är webbaserat stöd genom en text- och videochatt. Den dåvarande lösningen fungerade inte som önskat och vi fick i uppdrag att bygga om och förbättra webbplattformen.
Besök Bojut
Webbsida

Brief

De viktigaste funktionerna i Boujts kravspecifikation var en text- och videochatt samt inloggning och adminpanel för syssnare. Syssnare är de stödpersoner som på frivillig basis stöttar barn och unga kring alla möjliga frågor och funderingar som barn kan ha, kopplat till dövhet och livet i allmänhet. Det skulle även finnas en panikknapp för att snabbt kunna lämna hemsidan, en frågelåda som struktureras per automatik, blogg och olika quiz.

Designmässigt önskades mycket färg med en lekfullhet som tilltalar den unga målgruppen. Hemsidan behövde vara lättnavigerad för att vara anpassad till flera åldrar och med teckenspråkstolkning.
Teknologier
react.js
chakra ui
strapi
Leverans
Webbsida
Text- & Videochatt
Adminpanel
"We Know IT överraskade oss med en supersnygg och superenkel hemsida! Vi hade ett annat företag tidigare som var mycket problem. Nu är det problemfritt och det är väldigt givande att samarbeta med ett drivet team som visar att de kan uppfylla vår önskan! Rekommenderas varmt!"
JIIN, VOLONTÄRSAMORDNARE BOUJT

Resultat

Vårt konsultteam valde att bygga gränssnittet i React och Chakra UI för att kunna skapa en lekfull, flexibel design med teckenspråks-videos när man hovrar på knapparna. För att Boujt enkelt skulle kunna administrera hemsidan användes Strapi som CMS och varje syssnare fick en egen inloggning med olika behörigheter och en användarguide av oss.

Hemsidan fick ett lekfullt uttryck med användarvänlighet i fokus. Designen är tydlig och inbjudande enligt önskemål. Chattfunktionen utvecklades med hjälp av ett API och fungerar sömlöst under chattens öppettider. Tillsammans har vi ett supportavtal där vi vidareutvecklar hemsidan i etapper och ser till att den alltid fungerar som den ska.
  • Googles startsida
    20 sökord
  • Ökad trafik på 6 månader
    +50%
  • Konverteringsgrad
    >15%

Vad kan vi göra för dig?

Vi hjälper med att förverkliga er idé och förbättra er digitala närvaro. Låt oss skapa framtiden tillsammans!

Tjänster

Se mer

We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB