WKIT - U21

WKIT - U21

Var steget före med framtidens konsulter – expertis inom utveckling, design och strategi utan att spräcka budgeten.

Only The Best

Endast det bästa är gott nog för oss. Vi väljer toppstudenterna från Sveriges bästa universitet, med fokus på expertis inom datavetenskap, systemvetenskap, maskininlärning och AI. För oss handlar det om att ge framtidens tekniksuperstjärnor den plattform de förtjänar.

U21 – Drivkraften bakom IT-innovation

Ända sedan 2008 har WKIT stått för att ge unga, drivna och engagerade studenter en chans att visa vad de går för. Studentkonsulter med ambitioner så stora att de inte ryms i ett klassrum – de är här för att göra verklig skillnad för våra kunder.

Att hitta och välja ut de här glödheta talangerna är något vi kan utan och innan. Vi är kräsna och tar bara in dem som verkligen har det där lilla extra som krävs.

När det gäller rekrytering? Jo, vi tar det på allvar. Vi letar med ljus och lykta efter de skarpaste studentkonsulterna och som alltid levererar mer än vad som förväntas.

Och varför U21, undrar du? Jo, det är enkelt. Våra studenter är up-to-date med det nyaste inom teknik, brinner för att göra saker bättre och är fulla av fräscha idéer.

Hos We Know It vet vi vad vi snackar om, och vi är inte rädda för att säga att vi har Sveriges duktigaste studentkonsulter. Och ärligt talat, vem vet mer om IT än de som växt upp med det?
"Häng med U21, där varje student också är en framtida game-changer. Vi är inte bara nästa generations talanger – vi är de som kommer att forma den. Väljer du U21 får du inte bara smarta lösningar – du får lösningar som ligger steget före. Engagerade, i toppform och levererar alltid – det är vad U21 står för."

Snacka?

Är du sugen på en kopp kaffe och en möjlighet att prata affärer, bli en del av vårt team eller bara säga hej? Vi är alltid glada att träffa dig! Kontakta oss och låt oss ta en kaffepaus tillsammans medan vi utforskar möjligheterna som väntar.
Start Your Student Project
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved