Systemutveckling

Systemutveckling är ofta en central del i olika digitala plattformar, och vi kan hjälpa er oavsett om det gäller ett bokningssystem, ärendehanteringssystem eller annat. Läs mer om våra olika tjänster inom systemutveckling nedan eller skicka en mötesförfrågan direkt.
Skicka mötesföfrågan

Olika typer av system

Vi har bred erfarenhet av systemutveckling för både privata och offentliga aktörer. För digitala plattformar, hemsidor och mobilappar ingår ofta programmering av ett eller flera system, anpassat till en eller flera intressenter. Här är några exempel på systemutveckling ni kan anlita oss för:

Bokningssystem
Kundhanteringssystem
Ärendehanteringssystem
Automatiseringar
Adminpanel
Personalhantering och rekrytering
Orderhantering
systemutveckling

Projektprocessen

För att kunna utveckla ett sömlöst system krävs ett längre förarbete där vi går igenom användare, flöden, integrationer, funktioner och design. 

Tillsammans går vi igenom frågor som: 
Vilka ska använda systemet?
Vad har de för datorvana?
Vilken information behöver dem?
Hur ska de olika delarna se ut?
Ska informationen integreras med en plattform eller webbplats?
Krävs automatiseringar kring mail eller fakturor?
Med erfarenheten hos våra projektledare, designers och utvecklare ser vi till att alla komponenter blir medräknade i offerten. Tillsammans utvecklar vi ett system som löser era behov!
Kontakta oss


Spana in våra andra tjänster inom utveckling

Allt ni behöver under ett och samma tak! Ta en titt på våra andra tjänster inom utveckling och låt oss hjälpa er att nå stjärnorna.

Snacka?

Är du sugen på en kopp kaffe och en möjlighet att prata affärer, bli en del av vårt team eller bara säga hej? Vi är alltid glada att träffa dig! Kontakta oss och låt oss ta en kaffepaus tillsammans medan vi utforskar möjligheterna som väntar.
Start Your Project
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved
cloud-syncsmartphonelaptopchart-barsarrow-right