Information Vi har lanserat en ny hemsida! Upplever du några problem, var god kontakta hello@weknowit.se.

Information Vi har precis lanserat version 2.0 av vår hemsida!
      Upplever du några problem, var god kontakta       hello@weknowit.se.

Start
/
Tjänster
/
Utveckling & Teknologi

Utveckling av digitala plattformar

Anlita Sveriges främsta talanger inom programmering för att utveckla mobilappar, hemsidor eller system.
Varför We Know IT?
Vi nördar tidigt ner oss i detaljerna. Genom ett gediget förarbete där vi går igenom funktioner, flöden och design skapar vi en projektplan som effektiviserar kostnaden och utvecklingen av plattformen. 

Våra drivna team jobbar nytänkande och strävar efter att förbättra er grundidé. 

Under processens gång kör vi regelbundna avstämningar och tester för att säkerställa att utvecklingen går enligt er vision. Vi jobbar agilt och är öppna för förändringar under processens gång i dialog med dig som kund - tillsammans skapar vi magi! När vi närmar oss lansering lägger vi upp en plan för hur vi kan jobba vidare tillsammans, och se till att er app håller sig top notch i takt med att uppdateringar görs i olika mobiler.

Apputveckling

Våra innovativa konsulter hjälper till att lösa era behov oavsett om ni vill utveckla en mobilapp från grunden eller har en befintlig app som behöver förbättras. Vi erbjuder full service, från skiss och design till utveckling och lansering på både iOS och Android. Med vår kompetens kan ni vara säkra på att mobilappen blir enligt er vision.

Webbutveckling

Vi har bred erfarenhet av att utveckla allt från enkla hemsidor till avancerade webbplattformar. Med flera hundra projekt levererade har vi utvecklat alla typer av hemsidor och funktioner med framgång. Vi prioriterar alltid att bygga snabba och snygga hemsidor av hög kvalitet som hjälper er att uppnå era mål. Vi erbjuder även hosting och löpande support vid behov.

Systemutveckling

Behöver ni ett bokningssystem, ärendehanteringssystem, planeringssystem eller andra verktyg som effektiviserar er verksamhet? Vi hjälper er. Våra systemutvecklare kan bygga allt från enkla till avancerade system som integreras i mobilappar eller på webbplattformar. Vi fokuserar alltid på användarvänlighet och skräddarsyr systemet efter era behov och önskemål för att garantera framgång.

Våra andra tjänster

Konsultuthyrning

Hyr en driven konsult över tid eller för specifika uppdrag. Våra konsulter är rekryterade utifrån talang och kompetens, måna om att leverera resultat hos er.

Design & Marknadsföring

Ta verksamheten till nya höjder med en passande grafisk profil, användarvänlig design och marknadsföringsaktiviteter som genererar trafik, varumärkesmedvetenhet och konverteringar.

Har du en idé?

Berätta mer!
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved