Support & Förvaltning

Behöver ni hjälp med uppdateringar, redigering eller hantering av er hemsida? Anlita oss till fast pris för att löpande se till att er hemsida fungerar som den ska.
Skicka mötesföfrågan

Supportavtal för hemsidor

Vi erbjuder supportavtal till ett fast pris för att ni enkelt ska kunna ta hjälp med hemsidan när det behövs. Det kan vara mindre redigeringar eller tillägg, men även skapande av nya sidor och buggfix. Med hjälp av ett supportavtal får ni snabb hjälp om det uppstår buggar på er hemsida eller i ert system. På så sätt minskar eventuella negativa konsekvenser och ni slipper stressen som det innebär att fixa de tekniska aspekterna.

Beroende på storlek och behov som er hemsida eller plattform kräver så tar vi fram ett skräddarsytt supportavtal som ser till att ni får den hjälp ni behöver. Vi jobbar tillsammans för att ni ska lyckas!

IT Support

Förvaltning & hosting

Alla hemsidor behöver hosting, ett så kallat webbhotell där domänen och hemsidan är påkopplad för att finnas på internet. Med en stabil hosting och server minskar risken för problem med hemsidan, datahantering och krascher. Vi erbjuder hosting till en låg månadskostnad och samarbetar med flera leverantörer för att ge er en tjänst som passar er hemsida.
Kontakta oss

Relaterade tjänster

Snacka?

Är du sugen på en kopp kaffe och en möjlighet att prata affärer, bli en del av vårt team eller bara säga hej? Vi är alltid glada att träffa dig! Kontakta oss och låt oss ta en kaffepaus tillsammans medan vi utforskar möjligheterna som väntar.
Start Your Project
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved
arrow-right