Digital annonsering

Vill ni nå er målgrupp på exakt rätt plats och tid? Vi skapar och optimerar annonser över plattformar som Google Ads och sociala medier för att maximera er synlighet och konverteringar.
Skicka mötesföfrågan

Annonsering på sociala medier

Vi erbjuder strategi och skapar material, målgrupper, kampanjer och optimerar annonserna löpande för att ni ska uppnå era mål. Inom sociala medier har vi komepetens inom Facebook och Instagram, samt LinkedIn. Fördelarna med att annonsera på sociala medier är att vi kan skapa specifika målgrupper som matchar era produkter och erbjudanden.

Med ett visuellt tilltalande grafiskt material och välskriven copy ser vi till att driva trafik, konverteringar och engagemang till er hemsida, app eller konton på sociala medier.

Annonsering på Google

Annonsering på Google är ett säkert sätt att generera trafik och konverteringar av användare som söker efter det ni erbjuder. Google är den vanligaste kanalen för att söka information, produkter och tjänster idag. Därför är det en essentiell kanal att annonsera på om ni vill uppnå resultat.

Vi har bred erfarenhet av Google Ads för flera branscher och hjälper till med sökordsanalys, kampanjstruktur, annonsuppsättning och löpande optimering. Eftersom Google är en föränderlig plattform håller vi oss ständigt uppdaterade med nyheter och ser till att era annonser fortsätter att prestera månad efter månad.

Kontakta oss

Snacka?

Är du sugen på en kopp kaffe och en möjlighet att prata affärer, bli en del av vårt team eller bara säga hej? Vi är alltid glada att träffa dig! Kontakta oss och låt oss ta en kaffepaus tillsammans medan vi utforskar möjligheterna som väntar.
Start Your Project
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved
arrow-right