Digitalisering 

Inom digitalisering hjälper vi er med allt från projektledning, till strategier och operativ marknadsföring. Vi hjälper er in i den digitala världen och ser till att ni lyckas!
Kontakta oss
Digital strategi
Läs mer
Digital annonsering
Läs mer
Sökoptimering
Läs mer

Digital strategi

Den digitala arenan erbjuder enorma möjligheter, men också stora utmaningar. Med en digitala strategi får ni underlag för att på bästa sätt lyckas digitalt. Genom att kombinera djupgående analys, branschkunskap och kreativt tänkande skapar vi strategier som inte bara fungerar idag utan också positionerar er för framgång imorgon.

Digital annonsering

Vill du nå din målgrupp på exakt rätt plats och tid? Vi skapar och optimerar annonser över plattformar som Google Ads och sociala medier för att maximera er synlighet och konverteringar.

Sökoptimering

Öka synligheten och trafiken till er hemsida med hjälp av sökoptimering. Våra drivna marknadsförare ser till att ni rankar på relevanta sökord som genererar bra resultat! Läs mer om sökoptimering nedan eller kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.

Hur vi jobbar

Filosofin är enkel, tro och ta vara på drivet som ambitiösa juniora konsulter och studenter har. Genom oss har ni som bolag, stort eller litet, chansen att anlita oss för projekt och uppdrag inom utveckling, design, management och marknadsföring. Konsulterna är eftertraktade, skarpa och har ett driv som ni kommer ha svårt att hitta någon annanstans.

Vi tar ett kostnadsfritt initialt möte för att diskutera era behov och resurser, vilka tjänster ni är intresserade av och vilka ni behöver. På We Know IT tror vi på långsiktiga samarbeten och partnerskap. Därför är det viktigt att båda parter känner att vi är en match för varandra och att vi kan hjälpa er att växa inom den digitala arenan - på ett eller flera sätt!

Snacka?

Är du sugen på en kopp kaffe och en möjlighet att prata affärer, bli en del av vårt team eller bara säga hej? Vi är alltid glada att träffa dig! Kontakta oss och låt oss ta en kaffepaus tillsammans medan vi utforskar möjligheterna som väntar.
Start Your Project
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved