AI & Automatisering.

Vi lär upp inom

Maximera produktiviteten, minska kostnaderna, spara tid och skapa nya möjligheter för tillväxt. Vi lär verksamheter hur de på bästa sätt kan utnyttja de senaste teknologierna som ChatGPT och Midjourney för att spara tid och förenkla deras arbete.

Börja spara tid idag.

Vare sig ni står inför ett kort- eller långsiktigt behov är vi övertygade om att vi har den rätta lösningen för er. Med vår expertis och flexibilitet kring både heltids- och deltidskonsulter är vi redo att skräddarsy en lösning som passar just era unika krav och mål. Låt oss ta hand om era digitala behov och säkerställa er framgång!

01

Utbildning

Vi erbjuder en rad olika specialiseringar och kompetenser inom IT-konsultation, allt från tekniska genier till kreativa visionärer. Våra talanger finns tillgängliga för att uppfylla ert företags unika behov. Oavsett om det gäller att förbättra en befintlig webbplats eller att skapa en helt ny kommunikationsplattform står vårt skickliga team av utvecklare, designers och digitala marknadsförare redo att leverera innovativa och skräddarsydda lösningar.

Vi hyr ut talanger inom följande områden:

- Webbutveckling (JavaScript, React.js, Flutter, PHP, WordPress, WooCommerce, Shopify, WebFlow, Next.js, Node.js)

- Apputveckling (React Native, Flutter, Swift, Kotlin)

- Cloud & Hosting (AWS, Google Cloud, Loopia, One)

- Projektledning & verksamhetsutveckling

- Dataanalys

- UX/UI-Design

- Digital Marknadsföring (SEO, SEM, Paid Social, Content Marketing)

02

Strategi

Våra IT-konsulter är mer än bara experter - de är dina partners, bollplank och ditt hemliga vapen för att ta din verksamhet till nya höjder. Med en mångfald av färdigheter och erfarenheter fungerar de som integrerade teammedlemmar, strategiska navigatörer och problemlösare. Oavsett om du behöver en permanent närvaro, extra stöd under en särskild period eller en pålitlig partner för löpande projekt, erbjuder vi flexibla avtal som passar dina behov och mål perfekt.

En av de unika fördelarna med att använda We Know IT är vår förmåga att samarbeta och stötta varandra inom firman. En uthyrd konsult har tillgång till hela bolagets kompetens och kan därmed enkelt be om stöd och lösa uppgifter effektivt. Med detta arbetssätt och samarbete får ni tillgång till en bredare och djupare expertis än genom traditionell rekrytering. Genom att gifta ihop er djupa verksamhetsförståelse med våra konsulters specialkunskaper inom områden som webbutveckling, digital marknadsföring och UX-design finns det mycket goda förutsättningar för ett lyckat projekt!

03

Implementering

Våra kunder förtjänar en långsiktig och pålitlig lösning för att tillgodose sina kontinuerliga IT-kompetensbehov, och vår 'Try & Hire'-modell är svaret många letar efter. We Know IT är en samarbetspartner som står ut från mängden. Vår unika metodik fokuserar på att snabbt integrera våra talanger i era kritiska digitala områden. I takt med att konsulten blir insatt i våra kunders verksamhet och kunderna får testa konsultens alla färdigheter erbjuds också möjligheten till en permanent rekrytering över tid om det önskas.

Detta upplägg skapar största möjliga värde för alla parter och ger våra kunder access till en väl kurerad talangpool direkt från toppuniversitet som annars är svårtillgänglig. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa IT-talanger på ett enkelt och prisvärt sätt.

Med en imponerande track record av anställda och alumnis är vi övertygade om att ni kommer hitta er nästa stjärna hos oss, redo att driva den digitala utvecklingen inom ert företag till nya höjder. Kika gärna in vårt urval av alumner nedan!

Vad kan vi göra för dig?

Ta kontakt med oss idag så bygger vi ditt framtida team tillsammans!