Designprototyp

Visualisera er idé med en interaktiv designprototyp! Att förstå hur er digitala produkt kommer att fungera innan den byggs är avgörande för en kostnadseffektiv process. Vi skapar en interaktiv prototyp över er hemsida, system eller mobilapp som ger er överblick och underlag för investerare.
Skicka mötesföfrågan

Interaktiva designprototyper för användarfeedback

Vi hjälper er med att fram en interaktiv designprototyp för webb, app eller system. Prototypen gör det möjligt att tidigt testa och förfina designen baserat på användarfeedback. Den bidrar även till en smidigare kommunikation mellan designers, utvecklare och kund då vi tillsammans kan upptäcka eventuella problem eller felaktigheter i ett tidigt skede och undviker justeringar senare i utvecklingsfasen, vilket i sin tur sparar er både tid och resurser.

Designprototyper kan enkelt ändras och uppdateras för att inkludera nya idéer och förbättringar. Det gör det möjligt för designern att iterera snabbt och smidigt, vilket i sin tur leder till en bättre slutprodukt.

Underlag till investerare

Är ni kanske i uppstarten av företaget eller söker investering för er digitala produkt? Genom att investera i en designprototyp ger ni er idé liv och konkretisering. Potentiella investerare kan se er vision, produkt eller tjänst och samtidigt testa hur den ska fungera. Designprototypen hjälper till att ta era idéer från koncept till visuell verklighet, vilket ger er och potentiella investerare en tydligare bild av det färdiga resultatet.
Kontakta oss

Snacka?

Är du sugen på en kopp kaffe och en möjlighet att prata affärer, bli en del av vårt team eller bara säga hej? Vi är alltid glada att träffa dig! Kontakta oss och låt oss ta en kaffepaus tillsammans medan vi utforskar möjligheterna som väntar.
Start Your Project
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved
arrow-right