Information Vi har lanserat en ny hemsida! Upplever du några problem, var god kontakta hello@weknowit.se.

Information Vi har precis lanserat version 2.0 av vår hemsida!
      Upplever du några problem, var god kontakta       hello@weknowit.se.

Start
/
Tjänster
/
Design & Marknadsföring

Få rätt design och 
maximerad synlighet

Vi ser till att er plattform har en visuellt tilltalande design och marknadsföring som driver trafik.
Vi förverkligar er vision
Kreativt skapande ligger till grunden för en visuellt tilltalande plattform. Men i vår grund är också användaren i centralt fokus. Vi har användarvänlighet, användarflöden, sidstruktur och uppbyggnad i åtanke i allt vi skapar. 

Tillsammans med er går vi igenom mål, innehåll och funktioner, för att sedan skapa en design som är visuellt tilltalande och sätter användaren i fokus. Hos oss konkretiseras visioner och med hjälp av designprototyper hålls kostnaderna nere, fram tills vi är säkra på att det är go time för utveckling.

För att sedan lyckas digitalt tar erbjuder vi strategi och operativt arbete inom marknadsföring. Vi ser till att plattformen driver trafik och konverteringar på ett lönsamt sätt.

User Experience Design

Vårt stora fokus är att ge era användare den ultimata upplevelsen när de besöker er webbsida eller applikation. User Experience Design (UX design) fokuserar på användarnas behov snarare än att skapa en visuellt tilltalande design. Vårt mål är att förbättra hur användare kommer att interagera med era digitala touchpoints.

User Interface Design

User Interface Design (UI design) fokuserar på att ge liv till det tidigare UX arbetet genom att skapa det visuella uttrycket med hjälp av färger, former & typografi. Vi fokuserar på att bygga en varumärkesidentitet som förstärker ert brand. Användare är mer benägna att spendera tid på en app eller hemsida som är visuellt tilltalande och användarvänlig.

Grafisk Design

Vi kan hjälpa er att skapa eller förbättra ert grafiska material – allt ifrån logotyper till förpackningsdesign. En välutformad grafisk design hjälper till att kommunicera budskap på ett tydligt och effektivt sätt. Vårt mål är att leverera grafisk design som bidrar till att ert företag når sina mål och bygger starka relationer till era kunder.

Digital Marknadsföring

Med digital marknadsföring kan vi öka er synlighet, driva mer trafik till hemsidan eller appen och generera fler konverteringar. Vi jobbar framför allt med marknadsföring på Google genom annonsering och sökoptimering. Över 90% av alla användare söker på Google när de vill ha information eller köpa något. Vi ser till att ni syns, fångar in kunderna och får avkastning på det ni investerar i marknadsföring.

Våra andra tjänster

Konsultuthyrning

Hyr en driven konsult över tid eller för specifika uppdrag. Våra konsulter är rekryterade utifrån talang och kompetens, måna om att leverera resultat hos er.

Utveckling & Teknologi

Vi utvecklar och vidareutvecklar hemsidor, mobilappar och system med kompetens inom frontend, backend, databashantering, hosting och support. Låt oss skapa en plattform med kvalitet! 

Har du en idé?

Berätta mer!
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved