Kontakta oss

Vår resa.

Resan för We Know IT började 2006 när vi stolt tog hem priset för bästa affärsidé i Venture Cup. Vår affärsidé bygger på en vision om att sammanföra ledande IT-kompetens med kritiska affärsbehov inom både privat och offentlig sektor. Genom åren har våra tjänster kontinuerligt förfinats för att matcha både framväxande teknologitrender och skiftande kundbehov. Idag är vi specialiserade på områden som apputveckling, webbutveckling, artificiell intelligens och digital marknadsföring.

Nu, nästan två decennier senare, är We Know IT etablerat i Sveriges ledande universitetsstäder och har sett hundratals talanger börja sin karriär hos oss, från studenter till nyexaminerade. Våra alumner har ofta gått vidare till ledande positioner i framstående teknikföretag som Spotify och King, samt globala företag som Volvo Cars, där de hanterar stora digitala transformationer.

Med över 1000 framgångsrika projekt i ryggen, fortsätter våra kunder att välja oss för möjligheten att samarbeta med de skarpaste unga civilingenjörerna, som stöds av djup, senior expertis. Denna kraftfulla kombination levererar kvalitet, innovation och flexibilitet i en prisvärd paketering – precis som den alltid har gjort.
  • anställda
    60+
  • Levererade projekt/år
    100+
  • tech
    100%

​Mål, vision & sådant gött

Vårt mål är att vara det självklara valet för studenter att starta sin karriär på, och det självklara valet för företag som behöver motiverad och innovativ kompetens. Det är inte alla som får chansen att jobba med morgondagens skarpaste konsulter. Vi får det varje dag, och du som kund eller samarbetspartner får stora möjligheter genom att välja oss.

Vi vill ha kul på vägen och leverera över förväntan så ofta som möjligt. Det gör vi genom att vara lyhörda, ha öppen kommunikation och starka relationer. Vi ger våra WKITare frihet och tror på varje persons förmåga att lösa utmaningar på bästa sätt. Dessutom är vi helt digitala, vilket möjliggör för oss att knyta kontakter runt om i hela Sverige. Vi värdesätter att ge frihet åt våra konsulter och att hjälpa dem uppnå sina mål i början på karriären.