Deltidsutvecklare

Vill du jobba med utveckling av hemsidor och appar vid sidan av studierna? Då är We Know IT kanske rätt ställe för dig. Vi erbjuder ett flexibelt jobb på distans där du får sitta på olika typer av uppdrag och projekt inom webb-, app-, och systemutveckling.

Om rollen 💡

Som utvecklare på We Know IT kommer du att arbeta med både webb- och apputveckling under en allmän visstidsanställning. I arbetet kommer du, vid sidan av studierna, att programmera och utveckla på projekt med krav och förväntningar mot kund. Det innebär att du som konsult kommer att arbeta agilt antingen i ett team med andra, men kan även komma att behöva arbeta själv i mindre projekt. I viss utsträckning kan det även förekomma att du har kontakt med kund. I projekt är du som utvecklare ansvarig för följande:
- kodning av tekniska lösningar
- uppsättning av hosting/databaser
- testning av komponenter
- att uppsatta sprintar för projektet och deadlines följs
Följande teknologier kan förekomma i arbetet: TypeScript, React, React Native, Expo Go, Git, SQL, Node.js, Next.js, PHP och andra beroende på uppdrag.

Om dig, du..

• har en pågående utbildning inom IT, data, systemvetenskap eller liknande.
• kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.
• är bekväm med kundkontakt och har en stark problemlösningsförmåga.
• är noggrann, ansvarstagande och värdesätter hög kvalitet.
• har minst två tidigare projekt du har utvecklat och kan visa upp
Det är meriterande om du har tidigare kunskaper inom React och React Native, kunskaper inom andra webb/app-teknologier, erfarenhet av projektarbete och back-end programmering.

Vi erbjuder

• Arbete på valfri plats och arbetstider.
• Konkurrenskraftig lön.
• Inspirerande och lärorik företagskultur.
• Nätverk inom branschen och möjlighet att testa sina kunskaper i praktiken.

Om oss

We Know IT är ett framstående IT-konsultbolag som erbjuder
skräddarsydda lösningar till våra kunder. Som företag har We Know IT en tradition att utveckla unga talanger inom IT och är idag den ledande aktören i Sverige. Vår vision har sedan 2008 varit att ta våra talanger från “källaren” till rampljuset!

Vi är dedikerade att leverera högkvalitativa IT-tjänster och vi är stolta över vår talangfulla och engagerade personal. Våra konsulter är drivna, sociala och har höga ambitioner för sin karriär.

Ansök nu!
Har du några frågor?
hello@weknowit.se
Job Ads form
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved