Sales & Business development representative

Vill du jobba med kundhantering, försäljning och att bygga långsiktiga relationer med våra kunder? Har du stort intresse för att hitta den bästa lösningen på olika kundbehov och tycker om utmaningar? Då kan vi ha rollen för dig!

Om rollen 💡

We Know IT söker Sales & Business development representatives med intresse för tech och utveckling. Rollen är huvudsakligen fokuserad på teknisk försäljning och du kommer att arbeta både med att hitta och bearbeta nya kunder och samarbeten samt bolagets befintliga kunder. Rollen är på 10-20 timmar i veckan och vi söker främst en student som vill jobba deltid vid sidan av studierna.

Säljteamet är vårt bolags hjärta, liten till storleken men avgörande för vår fortsatta tillväxt. Teamet jobbar nära ledningen, våra projektledare och utvecklare. Ambitionen är att utöka säljteamet under året för att öka bolagets förmåga att ta oss an nya kunder, samt utveckla och förvalta våra existerande affärsrelationer.

Som Sales & Business development representative kommer du att ansvara för hela kundupplevelsen från första kontakt till leverans av projekt. För oss är det viktigt att förstå våra kunders utmaningar och hitta den bästa lösningen. Detta innebär även ett nära samarbete med We Know IT’s konsulter och andra avdelningar för att alltid leverera den bästa kundupplevelsen.

Om dig, du..

• har en pågående utbildning inom IT, Industriell ekonomi, projektledning, systemvetenskap eller liknande.
• kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.
• är en målinriktad person som motiveras av att ständigt leverera över förväntan mot våra kunder.
• är bekväm med kundkontakt och har en stark problemlösningsförmåga.
• är noggrann, ansvarstagande och värdesätter hög kvalitet.
• vill jobba hos oss i minst ett år.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning, affärsutveckling eller projektledning.

Vi erbjuder

• Arbete på valfri plats och arbetstider.
• Konkurrenskraftig lön.
• Inspirerande och lärorik företagskultur.
• Nätverk inom branschen och möjlighet att testa sina kunskaper i praktiken.

Om oss

We Know IT är ett framstående IT-konsultbolag som erbjuder
skräddarsydda lösningar till våra kunder. Som företag har We Know IT en tradition att utveckla unga talanger inom IT och är idag den ledande aktören i Sverige. Vår vision har sedan 2008 varit att ta våra talanger från “källaren” till rampljuset!

Vi är dedikerade att leverera högkvalitativa IT-tjänster och vi är stolta över vår talangfulla och engagerade personal. Våra konsulter är drivna, sociala och har höga ambitioner för sin karriär.
Ansök nu!
Har du några frågor?
hello@weknowit.se
Job Ads form
we know it color logo
We Know IT är techbolaget som sedan 2008 levererat innovativa plattformar och uppdrag inom utveckling, design och digital marknadsföring. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, leveranser över förväntan och ett agilt arbetssätt och kommunikation.
© We Know IT Sweden AB. All rights reserved