logomenu

UX/UI-Design

Rätt design för hemsida och app

Er digitala plattform, vare sig det är en app, hemsida eller ett system, är inget utan en användarvänlig design. Våra designers sätter användaren i fokus och ser till att ni når era mål.

Förverkliga vision i design

Kreativt skapande ligger till grunden för en visuellt tilltalande plattform. Men i vår grund är också användaren i centralt fokus. Vi har användarvänlighet, användarflöden, sidstruktur och uppbyggnad i åtanke i allt vi skapar. Tillsammans med er går vi igenom mål, innehåll och funktioner, för att sedan skapa en design som är visuellt tilltalande och sätter användaren i fokus. Användarvänlighet är en av de viktigaste faktorerna för att lyckas online och därför lägger vi stor vikt vid designprocessen. Hos oss konkretiseras visioner och med hjälp av designprototyper hålls kostnaderna nere, fram tills vi är säkra på att det är go time för utveckling.

Fördelarna med ordentligt designarbete

Vi tillsätter designers på samtliga projekt eftersom de ser till att ert varumärke, er vision och produkt går i linje med vad som ska utvecklas. De fungerar som bryggan mellan er och utvecklarna i skapandet av en grym digital plattform. Men i vissa fall kan det vara optimalt att enbart köpa en designprototyp för er tänkta plattform. Med en designprototyp får ni en fiktiv plattform levererad. De är perfekta för att visa upp för investerare, företagsledningar och för att revidera internt innan ni lägger kostnader på utveckling.

Intresserad av en prototyp? Gör en förfrågan i formuläret nedan eller kontakta oss på hello@weknowit.se

Kontakta oss

Låt oss göra projekt tillsammans