logomenu

Konsultuthyrning

Hyr Sveriges mest drivna IT konsulter

Här hittar du morgondagens stjärnor inom programmering, design, management och marknadsföring. Välkommen.

Konsultuthyrning av topptalanger inom IT till ledande priser

Hyr IT-konsulter anpassat efter era behov och projekt från vår talangpool. We Know IT finns runt om i Sverige och vi rekryterar de främsta talangerna från de bästa utbildningarna. Våra konsulter är studenter som i rekryteringsprocessen genomför arbetsprov med syftet att vi ska hitta talangerna på varje utbildning. Med över 50 IT-konsulter med kompetens inom olika områden så kan vi erbjuda skräddarsydd konsultuthyrning till er verksamhet. Saknar ni kompetens inom ett område, samtidigt som ni vill slippa omständigheterna med att anställa ett IT-team in-house? Vi har erfarenhet av att tillsätta IT-konsulter till marknadsledande priser på IT-relaterade projekt inom en bred variation av kunder och branscher.Kontakta oss idag

Junior utvecklare med framtidens kompetens

I vår konsultstyrka finns kompetenser inom webbutveckling och apputveckling samt mycket mer. Vi har IT-konsulter som kan flera system och ramverk. Utifrån era behov och projekt så hyr vi ut IT-konsulter med skräddarsydd kompetens för ert uppdrag och era behov.

Hur vi jobbar

Filosofin är enkel: tro och ta vara på drivet som ambitiösa studenter och nyexade har. Genom oss har ni som bolag, stort eller litet, chansen att hyra konsulter inom utveckling, design, management och marknadsföring. De är eftertraktade, skarpa och har ett driv ni kommer ha svårt att hitta någon annanstans. Vi matchar ert behov med en komplett konsult eller ett team, på deltid eller heltid. Tillsammans tar vi fram ett unikt upplägg i relation till era mål. Till skillnad från andra konsultbolag blir vi glada om konsulten vill börja jobba hos er, och om ni vill rekrytera, efter uppdragets slut. Våra konsulters karriär är vår drivkraft framåt.

Tekniskt är vi starka inom följande

#dataanalys #react.js #next.js #node.js #firebase #typescript #CSS #HTML #java #javascript #SQL #python #SQL #ReactNative #ux/ui

Fördelen med We Know ITs konsulter

Genom att hyra IT-konsulter av oss får ni framtidens talanger till ett bättre pris. Våra konsulter går direkt från oss till de tunga konsultbolagen i branschen, och vi alla vet hur kostnaderna ser ut för IT-kompetens idag. Här få ni en chans att testa på morgondagens ledande konsulter, visa upp er som potentiell arbetsgivare och arbetsplats, samt få chansen att jobba tillsammans med unga och drivna talanger. Våra konsulter må vara studenter eller juniora - men sin grej, det kan dem.

Kontakta oss

Låt oss göra projekt tillsammans