logomenu

Konsultuthyrning

Hyr IT-konsulter

Slipp omständigheterna med rekrytering - på We Know IT hyr vi ut IT-konsulter med rätt kompetens på era projekt

Konsultuthyrning av topptalanger inom IT till ledande priser

Hyr IT-konsulter anpassat efter era behov och projekt från vår talangpool. We Know IT finns runt om i Sverige och vi rekryterar de främsta talangerna från de bästa utbildningarna. Våra konsulter är studenter som i rekryteringsprocessen genomför arbetsprov med syftet att vi ska hitta talangerna på varje utbildning. Med över 50 IT-konsulter med kompetens inom olika områden så kan vi erbjuda skräddarsydd konsultuthyrning till er verksamhet. Saknar ni kompetens inom ett område, samtidigt som ni vill slippa omständigheterna med att anställa ett IT-team in-house? Vi har erfarenhet av att tillsätta IT-konsulter till marknadsledande priser på IT-relaterade projekt inom en bred variation av kunder och branscher.Kontakta oss idag

Junior utvecklare med framtidens kompetens

I vår konsultstyrka finns kompetenser inom webbutveckling och apputveckling samt mycket mer. Vi har IT-konsulter som kan flera system och ramverk. Utifrån era behov och projekt så hyr vi ut IT-konsulter med skräddarsydd kompetens för ert uppdrag och era behov.

Öka er digitala kvalitet med en UX/UI-design konsult

Utöver IT-konsulter så hyr vi även ut riktigt vassa UI och UX designers som står redo för bemanning på era aktiva projekt. Digital design lyfts som ett allt viktigare område för att kunna skapa framgångsrika plattformar såsom appar och hemsidor med fokus på användarvänlighet och kundresan. Läs mer om hur vi arbetar med UX och UI-design på We Know IT. Våra konsulter har alla tillgång till vårt interna nätverk av topptalanger från hela Sverige. Det betyder att du som kund hos oss indirekt får tillgång till hela vår kunskapsbank. Detta gör att ni även kan få kombinerade kompetenser. Tillsätter ni exempelvis en av våra IT-konsulter med specifik kompetens inom frontend-utveckling i er verksamhet så kan denne alltid bolla komplexa problem med våra konsulter med kompetens inom t.ex. backend, eller design.
Kontakta oss för bemanning

Smidiga och effektiva processer - slipp omständigheterna med rekrytering

Vi vet att nyrekrytering kan vara en tidskrävande och kostsam process, särskilt om det kanske inte är för ett långsiktigt uppdrag utan för ett specifikt projekt. Det är också svårt att hitta rätt kompetens för uppdrag inom IT, digital design och utveckling. Vi matchar rätt kompetens på era uppdrag. Det kan antingen innebära ett längre samarbete eller en insats på ett specifikt projekt inom er verksamhet. Ni kan flexibelt välja hur mycket IT-konsultation ni behöver över en viss period och betalar endast för arbetade timmar.

IT-konsulter runt om i Sverige

Eftersom att We Know IT är etablerade runt om i Sverige så har vi med stor sannolikhet IT-konsulter i ert närområde. Om det skulle underlätta att våra konsulter är tillgängliga för att arbeta lokalt på er verksamhet, så kan ni kontakta någon av våra projektledare nedan:
För IT-konsulter i Göteborg kan ni kontakta vår Regionchef Julia på Julia.jonmark@weknowit.se
För IT-konsulter i Stockholm kan ni kontakta vår Regionchef Sofia på Sofia.lindeberg@weknowit.se
För IT-konsulter i Umeå kan ni kontakta vår Regionchef Vera på Vera.gerendas@weknowit.se
För IT-konsulter i Östergötland kan ni kontakta vår Regionchef Axel på Axel.falk@weknowit.se
För IT-konsulter i Skåne kan ni kontakta vår Regionchef Isabelle på Isabelle.nystrom@weknowit.se

Kontakta oss

Skicka en förfrågan så hör vi av oss.