logomenu

Digital marknadsföring

Strategier och insatser för framgång

Mmm… Marknadsföring. Digital dessutom. Ni vill få synlighet och nå framgång med er plattform på den digitala arenan. Vi finns här.

Våra tjänster inom digital marknadsföring

Under våra ambitiösa och unga vingar hittar ni, förutom kreativitet och driv, flera tjänster inom marknadsföring. Vi backar upp er strategiskt, såväl som operativt.

Digital strategi

Vi genomför analyser kopplat till att lyckas digitalt och serverar en strategi över målgrupp, kanaler, budskap, marknadsföring och hur ni ska skilja er från konkurrenterna. Allt för att er verksamhet ska växa.

Sökoptimering

Nära 90% googlar när de är ute efter en produkt eller tjänst, och där hjälper vi er att synas. Vi jobbar långsiktigt, för vi vill leverera grymma resultat. Det finns inga quick fixes för att komma till toppen. Men resultaten består länge. Hos oss får ni en eller flera dedikerade konsulter som gör er hemsida så bra som möjligt. Vi har era kunder och er målgrupp i fokus för att ni ska lyckas. Er hemsida optimeras för att matcha deras behov och sökbeteende. Ni tar sedan emot den ökade trafiken med öppna armar.

Digital annonsering

Syns du inte så finns du inte, och i den digitala världen försöker många finnas. Vi hjälper er annonsera digitalt på Google, Facebook, Instagram eller LinkedIn och digitala nyhetsmedier. Preparation is key - vi spanar in marknaden, konkurrenterna, målgrupper och era mål. Vi hjälper er synas genom hela kundresan och är kreativa i flera kanaler vid behov. Hos oss behöver ni inte tänka själva, men vi jobbar helst tätt tillsammans. Vi skapar planer, annonser och material, och ser regelbundet till att de levererar lönsamt!

Hör av dig så skapar vi magi!

Kontakta oss

Låt oss göra projekt tillsammans